L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquesta tarda la presentació del Trofeu Federòptics Ciutat de Lleida que enfrontarà aquest dissabte al Pavelló Barris Nord al Força Lleida amb el Morabanc Andorra.

Amb aquest partit, el Força Lleida “es presenta davant la seva afició en pretemporada i serà una bona ocasió per gaudir de bàsquet d’alt nivell”, ha destacat l’alcalde de Lleida.

Cal destacar que per aquesta competició, per encàrrec de l’Ajuntament de Lleida, s’ha dissenyat un Trofeu singular que inclou elements identificatius de la ciutat. “El Trofeu, que està elaborant artesans de la pedra de La Floresta i Monty Mateu, vol tenir vocació de continuïtat i ser un símbol de Lleida”, ha destacat l’alcalde.

Per la seva banda, el president del Força Lleida, Fèlix Gonzàlez, ha manifestat la il•lusió amb què el primer equip del club afronta la nova temporada en una lliga que “és la segona major lliga espanyola i una de les millors d’Europa”. Gonzàlez ha desitjat que el trofeu de dissabte esdevingui un gran espectacle i que els aficionats al bàsquet de Lleida visquin un gran vespre esportiu.

L’entrada per als abonats és gratuïta i pel públic general costa 5 euros.

A la presentació del Trofeu han assistit també el regidor d’ Esports, Txema Alonso, i els responsables de Federoptics Lleida, espònsor del torneig, Josep Bellera i Xavier Vivas, que han mostrat el seu suport al bàsquet lleidatà.fede