La Tarda Força Pardinyes és una gentilesa de Trèvol Lleida:
trevol

Aquest dissabte el Barris Nord viurà una tarda plena de bàsquet on els aficionats lleidatans podran gaudir de forma seguida dels partits de l’Actel Força Lleida i el Flor de Vimbodí Pardinyes. Serà la Tarda Força Pardinyes on, a més de l’equip de bàsquet, el barri serà present de forma principal  al recinte esportiu gràcies a l’acord entre l’Organització de Veïns de Pardinyes i el Força Lleida Club Esportiu que arriba ja a la seva tercera temporada.

La tarda, que comptarà amb la participació de les penyes, els grallers i geganters i els clubs esportius de Pardinyes, tindrà la següent distribució horària:cartelltrevol

17:15 h. Obertura del recinte

18:00 h. Inici del partit de LEB Or entre l’Actel Força Lleida i el Palma Air Europa. El tercer classificat visita el Barris Nord.

Al descans actuació dels Grallers i geganters de Pardinyes i partidet dels jugadors de base del CB Pardinyes.

Al finalitzar aquest partit (19:40 h aprox). Presentació dels equips de base del CB Pardinyes.

20 h. Actuació dels Grallers i Geganters de Pardinyes i diverses accions més.

20:30 h. Inici del partit de la Lliga EBA entre el Flor de Vimbodí Pardinyes i l’Arenys Bàsquet.

I tot això acompanyat d’accions i actuacions durant tota la tarda que compta amb el suport de Trèvol Lleida.

Com és habitual en aquesta tarda Força Pardinyes el veïns del barri poden adquirir la seva entrada per només 3 € (menors de 10 anys com és habitual entrada lliure). Un 2×1 de bàsquet el 7 de febrer per a tots els aficionats a aquest esport de les Terres de Lleida.