poffcaraa

L’Actel Força Lleida ja té assegurada la seva presència al Play-off d’ascens a la Lliga ACB i per celebrar-ho els assistents als partits del Barris Nord poden guanyar, gràcies a Iltrida Viatges, un creuer pel mediterrani per a dues persones en un vaixell de luxe adquirint les butlletes que des d’aquests moments comercialitzen els integrants del club.

Ens expliquem. L’Actel Força Lleida jugarà el primer partit de play-off al Barris Nord el 24 (21 hores) o el 28 (20:15 hores) d’aquest mes d’abril. Els preus de les entrades a taquilla seran de 5 euros pels abonats i de 8 euros pels no abonats.

Però des d’avui, estan a la venda dues mil butlletes dobles en les que les persones que les adquireixin tenen l’entrada al partit de play-off i una butlleta per participar en el sorteig del creuer de luxe pel mediterrani per només 5 euros. Les butlletes, que es poden adquirir a través dels jugadors de base del club, a les oficines del Barris Nord, a Qeviris, a les botigues Orange, Ekke, Eneresi, Royal, www.ohferton.com, www.planesychollos.com, Down Lleida, Dansa Estudi, Perruqueria Class i Jäger Bar, serveixen tant per abonats com per no abonats. Les butlletes es dipositaran en una urna a l’entrada del pavelló on, a més, Iltrida obsequiarà als assistents amb una promoció exclusiva pels aficionats del Força Lleida per multitud de viatges més. El sorteig es realitzarà públicament al finalitzar la participació de l’equip al play-off.

iltrida

D’aquesta manera els abonats que les adquireixin obtenen pels mateix preu la possibilitat de guanyar el creuer i el seu carnet gratuït per la temporada 2015/16 i els no abonats obtenen un estalvi de 3 euros i la possibilitat de guanyar el viatge.

El Play-off té premi, aconsegueix la teva butlleta. Vibra amb el play-off i gaudeix d’un viatge inoblidable.

Roda de prensa de presentació

acces