Durant els dies 9, 10 i 11 de desembre, el mini negre del Força Lleida va disputar la Copa Torrot Maresme. L’equip lleidatà arribava en una gran forma, i després de 3 dies intensos de bàsquet es va proclamar campió del torneig.

En la fase de grups, el primer rival fou el Sant Andreu de Natzaret B, al qual vam derrotar per 66 a 16 en un partit on vam ser clars dominadors. En la segona jornada ens enfrontàvem a l’equip amfitrió, el Maresme 3 Viles 2006. Va ser un partit molt igualat en tot moment, en el qual vam anar de menys a més, tenint que remuntar un desavantatge de 15 punts, per acabar imposant-nos 60 a 80 en una victòria on els jugadors van demostrar molt de caràcter. L’últim partit de la fase de grups va ser contra la Salle Horta, als quals vam derrotar per 74 a 24.
Ja en semi-finals ens vam creuar amb el C.B. L’Hospitalet B, partit que vam controlar en tot moment, desplegant un gran joc col·lectiu amb atac. El resultat final va ser de 80 a 29, i d’aquesta manera vam accedir a la final.
En la gran final, el nostre rival va ser el Joventut de Badalona B. Vam tenir un mal inici, nerviosos i desorientats, i en canvi els verd-i-negres estaven molt intensos i anotant tot el que llançaven, i es va arribar al final del primer quart amb el marcador de 19 a 6 pels de Badalona.
Minut a minut, els lleidatans van trobar el seu joc, augmentat la intensitat defensiva, i retallant cada període l’avantatge en el marcador. En la segona part, va ser el Força Lleida el que portava la iniciativa, mai vam afluixar i vam demostrar que units som capaços de tot i més. Marcador final, 69 a 93.
Enhorabona a tots els jugadors, té molt de mèrit el que han fet, i són campions de forma merescuda!