El passat cap de setmana es va disputar la fase final del campionat mini masculí territorial, en el qual l’equip mini negre del Força Lleida va ser just vencedor.

 En quarts de final el rival fou el Cappont, partit que vam trencar en un primer període demolidor (27-0) i que poc a poc vam anar eixamplant la diferencia fins al final.

 En semi-finals ens vam creuar amb el C.B. Pardinyes, que tot i ser un partit força espès, vam acabar dominant de principi a fi i així classificar-nos per la final.

El nostre rival en la final va ser el C.N. Tàrrega, equip molt combatiu durant tot el partit. Els jugadors del Força Lleida van sortir molt concentrats i intensos, corrent molt la pista i agafant avantatge ben aviat. Els lleidatans van portar en tot moment el ritme del partit, van dominar el rebot i van fer un molt bon joc sense pilota. El partit va acabar amb el resultat de 77 a 27.

D’aquesta manera l’equip mini del Força Lleida tanca una exitosa primera fase i obté el bitllet per disputar el Campionat de Catalunya mini.

Enhorabona a tots els jugadors!