El Força Lleida i el pivot Papa Abdoulaye Mbaye han arribat avui a un acord de rescissió de contracte. El club i el jugador han arribat a aquesta decisió de mutu acord després que el jugador expressés recentment la seva voluntat de tornar a l’esport dels seus orígens, l’hoquei patins.

“Fa molt temps que desitjava fer un canvi a la meva vida, m’he buidat i he decidit marxar de la zona de confort en què s’havia convertit el bàsquet i tornar al meu esport de l’infància”, ha declarat el jugador. Mbaye va estar a la Masia del FC Barcelona dels 10 als 16 anys.

El jugador de 2’08 metres d’alçada i 112 kg de pes ha arribat a un acord amb el Lleida Llista Blava per unir-se al club a partir del nou any 2018, essent el partit a Palència l’últim que disputarà com a jugador de l’Actel Força Lleida. “Sempre que podia anava al Palau Blaugrana a veure els germans Páez o Alberto Borregán, tot i que sempre he estat un fan d’Aitor Egurrola al que desitjo trobar-me a la pista aviat”, ha afegit.

Per la seva banda, l’entrenador de l’Actel Força Lleida Borja Comenge ha afegit que “és una pèrdua molt important per l’equip, ara que semblava que l’equip havia trobat l’estabilitat després dels alts i baixos”. El míster ha assenyalat que tocarà buscar un altre jugador i li desitja molta sort a l’Abdoulaye.

Des del club li volem agrair la seva màxima dedicació al club, a l’equip i a l’esport de la nostra ciutat i li desitgem molta sort en aquest nou repte.