El Força Lleida Club Esportiu i el Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida (CEMICALL) van renovar aquesta setmana el conveni de col·laboració que els unia des del mes de gener de 2018. La signatura de renovació del conveni va anar a càrrec del president del Força Lleida Félix González i de Jordi Albareda, Degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida. A la signatura també hi van estar presents la presidenta de la Comissió de Mediació i Directora del Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida (CEMICALL), Anna Llauradó; i la secretària del CEMICALL, Cristina Argilés.

Aquesta renovació de conveni suposa que ambdues parts continuaran treballant plegades per a impulsar i difondre la mediació com a mètode pacífic de resolució de conflictes en l’àmbit esportiu mitjançant un Servei d’informació de la Mediació (SIM), que porta a terme el Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida. 

La unió entre el club esportiu i el centre de mediació va néixer el 25 de gener de 2018 i va suposar un conveni pioner per ambdues parts. Per una banda, era el primer cop que un club esportiu a Lleida arribava a un acord de col·laboració amb el Centre de Mediació  i, per l’altra banda, era la primera vegada que el Centre de Mediació CEMICALL tancava un conveni d’aquest tipus amb un club esportiu del territori.