Des d’avui, tots els dijous que els viatges del primer equip ho permetin, tècnics i jugadors del Força Lleida visitaran els centres escolars de la província per difondre els valors de l’esport i del bàsquet en particular, per promocionar el club, el nou carnet Força Lleida Kids i promoure la Grada Escolar al Barris Nord.

Les visites han comença avui i han començat amb força ja que tot el còs tècnic i gairebé tota la plantilla al complert s’han dividit en cinc grups per fer la visita de forma simultània a cinc centres educatius. Els grups han quedat així.

– Mater Salvatoris (primera part ja que tornarem el proper dijous pel volum de nens i nenes) on Joaquin Prado, Michael Fakuade i Sven Kaldre faran l’activitat amb estudiants d’ESO i Batxillerat tota en anglès en el marc del programa d’immersió lingüística del centre.

– Escola d’Alguaire. Dani Martinez, Janis Kaufmanis i Jose Simeón. 

– Escola d’Almenar: Xavi López, Marc Rubin de Celis i Gerard Sevillano.

– Escola de Juneda: Greg Kahlig, Javi Múgica i Ramon Camí.

– Dominiques Lleida: Fran Guerra, Juampi Sutina i Marc Larriba.

El calendari d’activitats del Força Lleida a les Escoles comença a estar bastant ple. Totes aquells centres que vulguin participar amb aquesta acció ho poden sol·licitar a través del 973 233 033 o flleida@flleida.cat .

 

foto 1 (1) foto 1 (2) foto 1 foto 2 (2) foto 2 (3) foto 2 foto 3 (2) foto 3 (3) foto 3 foto 4 (2) foto 4 foto 5 (2) foto 5foto 1 (3) foto 2 (1)