L’Actel Força Lleida donarà tombs per la ciutat les properes quatre setmanes. Aquest matí s’ha presentat una nova acció de proximitat dins la campanya 2017-2018 del club: el Bus Urbà Força Lleida. En la roda de premsa han estat presents representants de les institucions i empreses implicades en aquest nou projecte: l’Ajuntament de Lleida, Federòptics, PROMEDIOS i Autobusos de Lleida SA.

És el primer cop a Lleida que un club esportiu realitza una acció de màrketing d’integració i proximitat a la ciutat i als ciutadans i ciutadanes.  S’ha escollit Autobusos de Lleida com a mitjà perquè és un servei de proximitat i a disposició del ciutadà: avis, adults, joves, nens, nadons… Un autobús de la Línia 7 començarà a circular avui per Lleida, i fins el dia 1 d’octubre, amb el seu exterior retolat. La imatge de l’Actel força Lleida estarà acompanyada per la marca Federòptics, patrocinadora del proper Trofeu Ciutat de Lleida.

 

El president del Força Lleida Félix González ha destacat la importància d’aquesta acció a un mes de l’inici de la temporada i ha agraït a totes les parts implicades la seva ajuda i col·laboració.

Per la seva banda, Montse Parra, 5a Tinent d’Alcalde i Regidora de Polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, ha comentat que es tracta d’una iniciativa interessant i d’una manera de mostrar l’activitat esportiva de la nostra ciutat utilitzant un servei públic i que utilitza molta gent.

Carlos Sánchez, director general de PROMEDIOS ha volgut ressaltar que com a agència de publicitat d’Autobusos Lleida SA “sempre apostem pels equips de Catalunya per a la promoció de l’esport i estem molt convençuts que aquesta publicitat en l’autobús ajudarà a fer créixer el Força Lleida”.

“Pensem que el nostre suport (Autobusos de Lleida) és important i de molt pes”, ha manifestat el gerent-director tècnic d’Autobusos de Lleida SA Carlos Soldevila, que ha fet rellevància al gran abast de visibilitat que pot tenir aquesta acció.

Finalment, Xavier Vivas, coordinador de Federòptics a Lleida ha manifestat que el Bus Urbà Força Lleida “és una iniciativa que s’ha d’aplaudir i s’ha de repetir”.