bkstlleidata

La Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol i l’Actel Força Lleida, organitzen el Dia del Bàsquet Lleidatà, al Barris Nord, al partit que l’equip entrenat per Joaquin Prado disputarà davant el Bàsquet Navarra, aquest divendres a les 21 hores.

A l’igual que l’any passat, tots els jugadors i jugadores dels club integrats a la Representació Territorial a Lleida estan convidats a participar  durant el descans a participar en “El rècord de cistelles del bàsquet lleidatà en 5 minuts”. Seran 5 minuts on el marcador comptabilitzarà totes les cistelles que els jugadors anotin. Amb un objectiu; superar les 217 de l’any passat. A més, aquest any cada cistella serà recompensada per San Miguel 0,0 i Actel amb una donació alimentària, que la Creu Roja destinarà a les persones usuàries dels seus projectes.

Serà una nit d’unió del bàsquet lleidatà on els jugadors i jugadores protagonistes tindran l’entrada lliure al recinte esportiu mentre que els seus acompanyants tindran un preu bonificat de 3 euros.