foto

El bàsquet formatiu del Força Lleida està a 3 dies de finalitzar els entrenaments de la temporada 2013/14 veient com els objectius del bàsquet base del club s’han superat de forma satisfactòria.

 

Aquest any que finalitza havia de servir per estabilitzar els equips inferiors del Força Lleida i construir els fonaments on començar una segona etapa de creixement a partir d’ara.

 

En aquest sentit, el club confia en incrementar els jugadors dels equips més “joves” de l’entitat, els Babys (4-5 anys), l’Escola (6-7 anys), els pre-mini (8-9 anys) i els Mini (10-11 anys). Un increment que ja es comença a veure en el parquet del Barris Nord i l’Agnés Gregori on en les darreres setmanes ja era molt habitual veure a nois provant les seves habilitats en els entrenaments dels equips del Força Lleida.

 

Impuls dels Campus

 

Un fet que ha ajudat a promocionar als equips de base i al gran valor dels seus entrenadors han estat els Campus que el club ha organitzat durant la temporada.

 

Primer va ser el campus de Nadal amb 38 jugadors (60% jugadors del club) els que varen estrenar aquesta fórmula. A setmana santa ja varen ser 79 els nois i noies que hi varen participar (50% jugadors del club). I, a falta de 5 dies per començar, el Campus d’Estiu ja compta amb la participació de 97 jugadors que han reservat ja, prop de 200 torns en les 6 setmanes d’estades projectades. Un nombre de jugadors que de ben segur anirà creixent a mesura que es vagin apropant les dates d’inici de cada torn.

 

Dels 97 inscrits fins al moment, només 19 són jugadors del club, per tant el 80% són nois i noies que aquesta temporada no han jugat al Força Lleida i que podran descobrir els mètodes i la bona feina dels entrenador del club.

 

El bàsquet formatiu del club; un valor clarament a l’alça.