La Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol i el Força Lleida organitzen un any més el Dia del Bàsquet Lleidatà al Barris Nord.

Aquest divendres, 4 de gener de 2019, durant el descans del partit entre el Força Lleida i el Carramimbre Valladolid (21h), els jugadors i jugadores dels clubs integrats a la Representació Territorial a Lleida, estan convidats a participar a “El rècord de cistelles del bàsquet lleidatà en 5 minuts”. L’acció consisteix en encistellar el màxim de cistelles durant 5 minuts, intentant superar les 303 de l’edició anterior, on hi van participar una vintena de clubs d’arreu de la província de Lleida i on s’hi van sumar els equips de la base del Força Lleida. Els jugadors i jugadores protagonistes tindran entrada lliure al Barris Nord (han de portar el xandall del seu club) i, els acompanyants podran accedir-hi per 3 euros l’entrada.

 

Tal com es va fer la temporada passada en el primer partit de l’any al Barris Nord, serà aquest dia quan també es farà el II Memorial Solidari Marc Retamero i, entre altres coses, hi haurà pluja de peluixos sobre la pista, els quals es destinaran a dues entitats de Lleida: Associació Solidaritat i Serveis Santa Teresina i Associació Refem. És per això que animem a tots els jugadors i jugadores dels clubs lleidatans a participar-hi portant un peluix.