L’Actel Força Lleida cau derrotat per un resultat de (76-60) a la pista de l’Ourense. Els lleidatans van realitzar un partit molt fluix en l’àmbit ofensiu, aspecte que els locals van aprofitar per distanciar-se en l’electrònic en l’inici de la segona meitat i emportar-se el partit sense patir en excés. Garrett Nevels va ser l’home més valorat del conjunt de la terra ferma amb 18 punts, 5 rebots, per un 13 de valoració.

En els primers minuts de joc tots dos conjunts intercanviaven un seguit de cistelles, tant des de la línia de tres punts com des de la pintura, arribant a l’equador del primer quart amb l’Actel Força Lleida un punt per sobre en l’electrònic gràcies a una cistella de Nevels, (10-11). No obstant això, Ourense aconseguia un parcial de (9-2) gràcies a tres triples seguits que feien mal als lleidatans quan s’arribava al final dels primers deu minuts de joc (19-13).

Tot i que Ourense començava el segon quart amb un altre parcial de (5-1), els lleidatans reaccionaven ràpidament, i a través de dos triples consecutius de Miquel Feliu i Leonardo Demetrio retallaven la distància en dos punts, i a continuació, el mateix Demetrio empataria el partit a vint-i-tres punts quan corria el minut tretze de joc (23-23). Posteriorment, els dos equips s’intercanviaven l’avantatja en l’electrònic anotant diverses cistelles (31-32), fins que a dos minuts per la fi de la primera meitat, Ourense aconseguia un parcial de (10-2), que col·locava el (41-34) al marcador, resultat amb el qual s’arribava a la mitja part.

c0jri4xxgaep7amFotos: @COBSAD

En la represa els lleidatans es mostrarien escassos d’idees en l’apartat ofensiu, la defensa d’Ourense i les imprecisions dels visitants a causa de tirs forçats, feien que els gallecs marxessin setze punts per sobre en l’electrònic quan corria el minut 27 de partit, (56-40). Tot i que els de la terra ferma obtenien algunes segones opcions de tir gràcies al rebot ofensiu, tan sols eren capaços de reduir la distància a tretze punts abans d’entrar en els últims deu minuts de joc, (60-47).

En l’últim període, Ourense tornava a aconseguir un conjunt de cistelles que el col·locaven disset punts per sobre (66-49), quan faltava 6:22 minuts per acabar el partit. Els dos equips entraven ràpidament en bonus, i els de Borja Comenge intentaven una tímida reacció retallant la renta en tretze punts, gràcies a dos tirs lliures anotats de Garrett Nevels. Tanmateix, Ourense no deixava marge a la reacció i tornava a agafar una renta de setze punts que impedia al Força Lleida arribar amb opcions de lluitar pel partit als últims dos minuts de joc. En el tram final del matx, tots dos conjunts buscaven obtenir el millor average possible, i eren els gallecs qui aconseguien mantenir la renta de setze punts finalitzant el partit amb un resultat favorable de (76-60).

ESTADÍSTIQUES