Derrota de l’Actel Força Lleida al Palacio Municipal de los Deportes d’Osca per un resultat final de (77-67). El conjunt lleidatà es va mostrar molt imprecís en els llançaments de dos punts i va anar a remolc dels locals durant tot el partit. El jugador més destacat dels lleidatans va ser Garrett Nevels amb 20 punts, 7 assistències, 5 rebots, per un 20 de valoració.

Tot i que el partit començava força igualat, eren els locals qui mostraven millors sensacions sobre la pista. Als homes de Comenge els hi costava molt encadenar dues accions seguides anotant, i això es traduïa en un petit parcial de 5-0 que ficava el (21-13) al marcador quan quedava un minut i mig per acabar el primer quart, moment en què els visitants demanaven el primer temps mort del partit. Un triple de Juampi Sutina deixava a l’Actel Força Lleida a cinc punts del CB Peñas Huesca després de deu minuts de joc (21-16).

A poc a poc els locals portaven el partit on volien, en defensa incomodaven als lleidatans que es mostraven molt imprecisos amb un pobre percentatge d’un 31% en tirs de dos, i en atac feien molt mal des de la línia de tres punts anotant un total de (7/11) triples a la primera meitat. Això, feia ampliar la renta als locals, que després d’un triple des de set metres quan s’exhauria l’últim segon de la primera meitat es col·locaven deu punts per sobre (42-32).

 

C24W_JeWQAAfbst
FOTOS: @rcarlosp

En l’inici de la segona meitat el conjunt de la terra ferma es mostrava un pèl més encertat a l’hora de llençar a cistella, Nevels apareixia i anotava ràpidament vuit punts que donaven esperança als lleidatans retallant la renta a només cinc punts a l’equador del tercer quart (49-44). No obstant, sempre que els lleidatans aconseguien atansar-se al marcador els locals responien amb un triple que tallava la reacció i no deixava entrar a lluitar pel partit a l’equip català. D’aquesta manera el CB Peñas Huesca tornava a marxar nou punts per sobre abans d’entrar als últims i definitius deu minuts de partit (61-52).

En l’últim quart els lleidatans eren incapaços de generar una reacció que els apropés a l’electrònic, ja que cada cistella visitant trobava una rèplica dels locals a l’altre cantó. Els locals sabien conservar molt bé l’avantatja de deu punts al llarg de tot el quart i aconseguien endur-se la victòria per un resultat final de (77-67).

ESTADÍSTIQUES