L’Actel Força Lleida ha perdut 86 a 97 davant l’Amics Castelló un partit on l’atac ha tingut molt més protagonisme que la defensa. Els visitants sempre han anat per davant en el marcador gràcies a un gran encert en el tir i un primer quart en el que han agafat un avantatge que no soltarien en tot el matx. El millor els lleidatans ha estat Jorge García amb 17 punts.

lleida-castello (2 de 5)

Santiago&Enjuanes

L’Amics Castelló ha saltat a la pista presentant les seves credencials amb un parcial de 0-7 tot i que la reacció local no s’ha fet esperar i, mitjançant un triple de Sutina i grans accions d’Andújar sota cistella, aviat es reduirien les distàncies (8-11). Tot i així, els castellonencs tornarien a estirar la corda mitjançant un encertadíssim Blair i, aprofitant que els de Prado no estaven còmodes en defensa, acabarien el primer quart amb un avantatge considerable (18-30).

García Sevillano reduirien distàncies tot just començar el segon període (23-30) i donarien pas a un tram de partit on s’ha viscut un recital ofensiu a la vegada que s’ha donat exemple de com no s’ha de defensar en una categoria com la LEB Or. En aquesta exhibició han destacat Greven, amb tirs en suspensió de mèrit, i Cabot, infal·lible des del 6,75. Els visitants seguien amb la paella pel mànec però un triple de Jorge García a falta d’un minut apretava les coses (44-50), tot i que segons després Nwogbo posés més terra de per mig (44-52) a l’hora d’enfilar els vestidors. 

Foto: Santiago&Enjuanes

Foto: Santiago&Enjuanes

A la represa, la tònica de partit que es venia veient no ha canviat. L’enfrontament semblava més aviat un partit d’exhibició que de competició, amb dos defenses gairebé inexistents, esmaixades fàcils i passades més arriscades i imaginatives del normal. Tot un goig per l’aficionat. Només un seguit de jugades amb decisions arbitrals que han fet enfadar al Barris Nord han aconseguit aturar aquesta oda a l’atac. Pel que fa al resultat, res canviava ja que els visitants mantenien el seu avantatge d’uns deu punts que fins i tot augmentarien al tancar el tercer quart (59-74).

En l’últim tram de partit els jugadors de l’Actel Força Lleida, sobretot esperonats per un incansable Sutina, han intentat de totes les maneres possibles aproximar-se el suficient com per ficar la por al cos dels rivals però aquests mai han donat signes de debilitat. La lluita tan sols ha seguit per maquillar el resultat final, que ha estat de 86 a 97 i representa la quarta derrota lleidatana en quatre partits.

 

ESTADÍSTIQUES