El Força Lleida ha perdut al pavelló del Leyma Básquet Coruña 71 a 64. El matx, amb molts errors en el llançament per part dels dos conjunts, ha estat igualat fins els últims segons. Fran Guerra, molt encertat sota cistella, ha acabat sent l’MVP anotant 24 punts i capturant 8 rebots.

Derrota 1En l’inici de partit tot el potencial ofensiu del Força Lleida s’ha basat en el joc interior. Fran Guerra ha estat gegant sota cistella, finalitzant el primer quart amb 7 punts i 4 rebots, enmig d’un joc molt pausat i amb jugades molt llargues per part dels dos equips, que han arribat al final dels primers deu minuts empatant a 20.

En el segon període, el camp s’ha fet més gran i s’han presentat més ocasions per córrer al contraatac. Els locals Castro i Petrovic s’han trobat còmodes en aquest tipus de joc i entre els dos han anotat 24 dels 40 punts amb els quals el Leyma Bàsquet Coruña ha arribat al descans (40-39).

A la represa, ambdós conjunts s’han mostrat molt erràtics en el tir. Corunya i Lleida han decidit provar sort des de la línia de tres primer, i amb jugades individuals després, en els dos casos sense fortuna. Han hagut de ser els tirs lliures els que permetessin anar sumant als dos equips, que encaraven l’últim quart molt igualats (56-54).

Les defenses seguien molt enèrgiques en l’últim tram de partit i cada cistella anotada era or, així que els tirs lliures han tornat a ser la via més fiable per anotar. Un parell de jugades de mala fortuna pel Força Lleida en l’últim minut, al qual s’havia arribat 65-64, han acabat decantant el partit del costat local (71-64).