L’Actel Força Lleida rep demà, 19 hores, la visita del Ribeira Sacra Breogan de Lugo al Barris Nord. Un d’aquells partits anomenat dels “grans” per la trajectòria dels locals i el potencial dels visitants; equip destinat a estar entre a dalt de tot de la classificació a final de temporada.

El calendari ha volgut que la visita dels gallecs hagi caigut en dimecres, cosa que habitualment resta assistència al Barris Nord, però tot i així s’espera un bon ambient de bàsquet per presenciar un matx de dos equips igualats amb 6 victòries i 4 derrotes, a només una victòria del liderat. Els dos contrincants de demà venen de perdre en la darrera jornada (els lleidatans a la pista del Palència i els gallecs a casa davant l’Ourense) i, en cas de derrota demà, els deixaria gairebé sense opcions matemàtiques per disputar la Copa; un dels objectius del Breogan i un somni pel Força Lleida.

Per aquest partit, l’entrenador dels lleidatans Joaquin Prado té els dubtes de Jose Simeón i Greg Kahlig. Simeón amb problemes al nervi ciàtic des del primer quart del partit del passat divendres no s’ha pogut entrenar amb la resta de companys en cap sessió preparatòria del partit de demà. Mentre Kahlig amb un petit esquinç en un lligament del taló del peu també és dubte per demà. La participació de tots dos està pendent de l’evolució en les properes hores. Un contratemps que com diu Prado “ens arriba en mal moment al tractar-se d’una setmana amb tres partits”, de totes formes el tècnic asturià espera “que el tractament i el descans els vingui bé i demà puguin estar per ajudar a l’equip en un partit molt complicat”. Prado espera “seguir mantenint el nivell de competitivitat mostrat fins ara per poder lluitar per la victòria, com hem fet en els primers 10 partits. Demà està a prova la solidesa de l’equip i per seguir forts necessitem seguir sent competitius. No hi ha una altra manera.”

El partit, amb el patrocini de Tick Tacky, es jugarà demà a partir de les 19 hores al Barris Nord amb l’arbitratge de Vazquez Garcia i Bravo Loroño.

ticktacky