Demà, a partir de les 21 hores, l’Actel Força Lleida rep la visita del Melilla Baloncesto en partit corresponent a la desena jornada de l’Adecco Oro 2014/15. El matx serà el primer dels cinc partits del “tourmalet de la LEB” que el calendari ha volgut que enfronti als equips, en aquest cas als lleidatans, de forma consecutiva a Melilla, Palència, Breogan, Valladolid i Burgos. És a dir, els cinc màxims candidats a l’ascens tots de forma consecutiva.

Com diu Joaquin Prado “el calendari ho ha volgut així, i així ho afrontarem. Demà toca el Melilla, un equip amb jugadors de nivell i, alguns, amb molta experiència  a la categoria”. Prado veu a l’equip entrenat per Alejandro Alcoba “de moment més regular fora de casa que a casa on ha aconseguit guanyar ja 3 partits (dels 4 disputats), però nosaltres intentarem competir el millor que sabem i confiem en que el Barris Nord ens doni el plus que necessitem”.

Per aquest matx, l’entrenador asturià té a tota la plantilla a disposició un cop Marc Rubin de Celis ha superat el seu esquinç de turmell.

El partit, que comptarà amb la presentació dels equips de base del club al descans, començarà a les 21 hores i serà xiulat per Terreros San Miguel i Bey Silva.