10675593_773710296009487_2614428118255975325_n

L’Actel Força Lleida viatja en aquests moments cap a terres castellanes on demà a partir de les 21 hores jugarà davant un dels favorits a l’ascens a final de temporada; el Quesos Cerrato Palència.

Per primera vegada en molt temps els lleidatans viatgen amb tots els homes disponibles un cop Gerard Sevillano ha superat els seus problemes de turmell i ha tornat als entrenaments. De totes formes el jove aler encara està lluny del seu millor estat físic després de la llarga inactivitat.

L’entrenador de l’Actel Força Lleida, Joaquin Prado, espera “un partit molt complicat. Una de les pistes més difícils de la categoria. Amb un equip ple de jugadors que coneixen l’ACB i d’altres que han aconseguit l’ascens diverses vegades. Només cal veure el darrer partit davant el Breogan per saber que anem a una pista molt complicada”. Però “estem tots bé, hem treballat bé i esperem competir bé per començar una setmana molt dura”. Els lleidatans visiten demà al Palència i reben dimecres i diumenge al Breogan i Valladolid de forma consecutiva al Barris Nord. Tres equips favorits a l’ascens en 10 dies, tres equips que es troben en el co-liderat de la competició amb 6 victòries; igual que l’Actel Força Lleida.

El matx es jugarà al Marta Domínguez a partir de les 21 hores, en directe per Ua1 Ràdio i FEBTV, i serà xiulat per Uruñuela Uruñuela i Garcia Zafra.