Aquest matí ha estat presentat oficialment en roda de premsa Davis Rozitis. El pivot letó arriba a l’Actel Força Lleida amb un contracte d’un mes i mig (fins el 23 de desembre). En la presentació han estat presents el directiu Albert Aliaga, l’entrenador Borja Comenge i el jugador.

“No ha estat molt complicat acceptar la oferta, perquè m’agraden els reptes i penso que serà positiu per a mi” ha explicat en Davis. I ha afegit que si tingués la possibilitat de quedar-se a l’equip ho contemplaria perquè quan menys canvis hi hagin al llarg de la temporada és molt millor per l’adaptació del jugador al joc de l’equip.

Borja Comenge ha descrit el jugador com “un cinc de constitució gran amb una certa experiència internacional que esperem que ens pugui aportar a l’equip un plus més en la solidesa defensiva i en el rebot tan ofensiu com defensiu”.

Abans, però, de l’inici de la presentació, el directiu del club Albert aliaga ha començat fent un reconeixement públic, a tots els jugadors i al cos tècnic, pel sobreesforç que ha patit la plantilla aquesta pretemporada perquè han demostrat, tan esportiva com professionalment, un gran compromís amb el club.

https://www.youtube.com/watch?v=-rs5rUZQRhY