Data: 22/09/2018

Partit: C.N. Tàrrega Blau- Torrons Vicens Força Lleida C.E “C”

Pavelló i hora de joc: Pavelló de Cappont; 12:30

Resultat: 83-33

Parcials: (10-5), (13-5), (14-6), (7-2), (15-3), (18-5), (11-5), (13-2)

Jugadors C.N. Tàrrega Blau: Aiguade, Camats, Seguí, Perelló, Bertrán, Nadal, Llorach, Teruel, Hausou, Vyval, Vidal.

Entrenador: Castro, V. M.

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida C.E. “C”: Llop, Radkov, Ruiz, Palà, Prieto, Vilagrassa, Betriu, Rodoreda, Agbozeke, Brugal.

Entrenador: Petrus, R.

Crònica:

Primer partit de la temporada per aquest equip conformat per jugadors minis de primer any, dels quals trobem algun novell dintre el món de la cistella, i pre-minis, que s’enfrontava al Tárrega, equip de segon any.

El partit va començar amb superioritat de l’equip local. Tot i així l’equip visitant aconseguia lluitar fins arribat al 5è Quart, on la benzina dels jugadors ja estava gairebé esgotada, fet que els locals varen saber aprofitar per endur-se’n el partit de manera més notable.

Rival més superior però que no va fer que els nostres jugadors seguissin lluitant fins al final i sobretot gaudiren de jugar a bàsquet, i del seu primer partit de la temporada. A seguir treballant!

 

Data: 22/09/2018

Partit: C.E Maristes Monserrat- Torrons Vicens Força Lleida CE “C”

Pavelló i hora de joc: Pavelló de Cappont; 15:30

Resultat: 37-56

Parcials: (10-13), (2-7), (5-6), (5-2), (2-13), (3-7), (4-2), (6-6).

Jugadors C.E Maristes Monserrat: Sala, Plana, Ugaz, Gay, Yeregui, Freixenet, Sánchez, Pastor, Galán, Ciprián.

Entrenadors: Santos, E.; Timoner, P.

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida C.E. “C”: Llop, Radkov, Ruiz, Palà, Prieto, Vilagrassa, Betriu, Rodoreda, Agbozeke, Brugal.

Entrenador: Petrus, R.

Crònica:

Segon partit de la jornada de fases. En aquest cas, partit molt més disputat que l’anterior.

L’inici del partit, va ser un inici intens, amb molt ritme des del segon 1 de partit. A mesura que anava avançant el partit, seguía l’igualtat al marcador fins que l’equip visitant al 5è Quart va trepitjar fort l’accelerador amb un bon parcial a favor, que va decantar el partit cap al bàndol visitant.

Partit que ens ha deixat bones sensacions a nivel de intensitat dels jugadors i ganes de treballar, que ha de servir per anar millorant dia a dia.