Aquest matí, els jugadors de l’Actel Força Lleida estan realitzant el primer entrenament de la temporada al Pavelló Barris Nord sota les ordres de Borja Comenge i Jorge Serna. La primera sessió ha comptat amb la presència de part de la plantilla del primer equip.

 

inici entrenamentsEls jugadors absents en l’entrenament d’avui han estat, per una banda Marc Martí, qui ha començat la pretemporada amb el Tecnyconta  Zaragoza; i Kregor Hermet, convocat amb la selecció absoluta d’Estònia per a disputar el Premundial.

Per l’altra banda, qui tampoc ha estat en aquesta primera sessió han estat els nous fitxatges: Mike Karena, Jarred Ogungbemi-Jackson i Brano Djukanovic, els quals arriben avui a Lleida i passaran les seves respectives revisions mèdiques entre aquest migdia i demà al matí. Es preveu que s’uneixin als entrenaments amb els seus companys entre aquesta tarda i demà.

 

Qui també s’ha entrenat amb l’Actel Força Lleida són jugadors vinculats com Jordi Bergadà, Albert Lafuente i Víctor Vinós. També ho han fet Martí Duch (CB Alpicat), Adrià Rivas (CB Pardinyes) i Marc Bausà (jugador convidat).