L’Actel Força Lleida rebrà diumenge al Leyma Corunya al Barris Nord en el primer partit del 2015 i de la segona volta. I ho farà sense poder comptar amb l’aler americà Greg Kahlig que, amb una microruptura als isquiotibials, és fins i tot dubte pel proper partit davant el Clínicas Rincón el dia 16.

Amb això l’entrenador dels lleidatans, Joaquin Prado, espera que la resta d’exteriors “facin un paset endavant i puguin suplir la baixa de l’americà”. Sevillano, Kaldre i fins i tot Mugica “poden entrar en la rotació exterior amb Kaufmanis i Sutina. Estan entrenant de 10 i esperem que es pugui veure a la pista” davant “un rival complicat. Que ja ens van guanyar a la primera volta i que són capaços de fer grans partits”.

Els gallecs arriben a la Terra Ferma en desena posició (la primera sense play-off) amb 6 victòries a una del Força Lleida que, en cas de guanyar, obtindria 2 partits de coixí sobre els llocs que el deixaríen fora de play-off.

El matx, batejat com el Dia del Bàsquet Lleidatà al Barris Nord, començarà a les 19 hores i al descans tots els jugadors dels equips de la província que ho desitgin intentaran fer el Rècord de Cistelles en 5 minuts.