LOGO CLOS PONS

 

 

L’empresa vinícola ubicada a l’Albagés, CLOS-PONS, sponsoritzarà les semifinals del play-off d’ascens a la Lliga ACB entre l’Actel Força Lleida i l’Ourense que es celebraran aquest divendres, i potser diumenge, al Barris Nord.

La passió i respecte per la terra, la cura i delicadesa en cadascuna de les fases del procés d’elaboració i les mans expertes de l’enòleg Martí Magriña han aportat a Clos Pons un bagatge vinícola quesemis consolida el celler com un referent de qualitat dins de la D.O. Costers del Segre i en l’àmbit internacional. Així ho avalen els reconeixements rebuts pels consumidors i per les institucions més
prestigioses a escala mundial.

La construcció del Celler culmina el projecte vitivinícola iniciat l’any 2005 per la família Pons. El disseny de l’espai s’alimenta de la filosofia de tradició i respecte per la terra, reflex de la trajectòria de l’empresa. Partint dels conceptes d’ordre, simetria, territori i de les construccions de pedra i fusta característiques de la zona de Les Garrigues, el projecte gira al voltant de la seva adaptació al medi i la interacció amb ell. La planta, de forma rectangular i emplaçada a la zona superior d’un turó, disposa d’unes magnífiques postes de sol, albirant la immensitat de Les Garrigues i el Pirineu català.El Celler esta ubicat damunt d’un turó que domina tota la vinya. Una construcció que segueix el concepte del “Chateau” francès o del “Estate” americà. Una producció integrada en què el raïm es converteix en vi en el mateix lloc en què hi ha la vinya. La tecnologia i els mètodes tradicionals s’uneixen en aquesta instal·lació en la qual tot està pensat per treballar amb respecte per la qualitat i per mantenir el màxim de propietats del “terroir” en els vins.