Autocars PonsEl Força Lleida viatja en aquests moments cap a terres gallegues on demà a partir de les 21 hores jugarà a la pista de l´Ourense. Els lleidatans viatgen amb la baixa d´última hora de Jose Simeón, que ahir va recaure de la seva pubàlgia.

Tot i la sensible baixa del base valencià l´equip viatja amb ganes de sumar una victòria que els permeti seguir amb opcions de lluitar per entrar als play-off d´ascens. El tècnic dels lleidatans, Joaquin Prado, espera “que puguem donar el màxim i lluitar un partit davant un rival que també es juga moltes coses”. Referint-se a un Ourense que amb només 5 victòries està a una dels llocs de descens que ocupen amb 4 Navarra i FC Barcelona B. “això fa encara més perillós a un equip amb bons jugadors que ens ho posaran molt difícil”. Per la seva banda, el Força Lleida arriba amb 8 victòries a 2 de Clavijo, Clínicas i Osca que amb 10 marquen la línia de play-off. Prado creu que “una victòria ens deixaria amb opcions de lluitar fins al final i una derrota, tot i no ser  definitiva, ens ho posaria bastant més difícil”.

El partit que començarà a les 21 hores es podrà seguir per FEBTV i serà xiulat per Morales Gª-Alcaide i Mendoza Holgado.