El Força Lleida buscarà demà a la pista del Clínicas Rincón la primera victòria de la temporada en el seu segon partit de lliga, tot i ser la jornada 3, després de descansar la setmana passada.

Els lleidatans viatgen amb el dubte de Fran Guerra que va patir un esquinç de turmell ahir que l’ha impedit entrenar avui i que, segons la seva evolució, condicionarà la seva participació en el partit de demà. Segons l’entrenador de l’equip, Joaquin Prado, el pivot “no hagués jugat si el partit s’hagués disputat avui. No sóc ni optimista ni pessimista sobre si podrà jugar, simplement hem d’esperar a veure com evoluciona”.

Aquests problemes de Guerra, sumats a unes molèsties d’Alzamora, han espatllat “una gran setmana d’entrenament. Hem entrenat molt bé aquests dies aprofitant el descans en la lliga i, mira per on, els dos últims dies en passa això” explica el tècnic asturià. Sigui com sigui Prado assegura que “demà sortirem a per la victòria davant un rival amb una excel·lent condició física que, amb la seva condició de filial, juga amb una pressió diferent”.

Els lleidatans viatgen demà en AVE per jugar a partir de les 21 hores a Carranque amb l’arbitratge de Morales Ruiz i Gómez López. El matx es podrà seguir per FEBTV.