Data: 02/12/2018

Parit: U.E. Gaudí – Torrons Vicens Força Lleida C.E. B

Pavelló i hora de joc: Poliesportiu UE Gaudí (13.00h)

Resultat: 63-48

Àrbitre: Arellano i Truñó

Parcials: (16-13)(18-11)/(15-13)(14-11)

Jugadors UE Gaudí: Grafulla (-), Franzi (11), Mafuta (-), Miron (2), Pujol (-), Ferrero (2),    Bestit (2), Victor (19), Tenorio (-), Fernández (7), Granja (20), Garcia (-=

Entrenador: Ferreres A., Granja R.

Jugadors Força Lleida C.E. B: Castillero (4), Besora (5), Codina (-), Inglada (6), Rosell (4), Carlí (2), Sanfeliu (-), Corretgé (7), Rodoreda (11), Cabrera (9)

Entrenador: Díaz M. 

Crònica:

El passat diumenge el Cadet B visitava la pista del UE Gaudí, partit on després de 40 intensos minuts els locals es van fer amb la victòria per 63 a 48.

El Força Lleida va entrar molt bé al partit, agressius en atac i sòlids en defensa. A mesura que avançava el primer període el Gaudí imposava el seu físic i dominava el rebot als dos costats. L’inici del 2n parcial l’equip barceloní corria la pista còmodament i agafava un marge ample. Els lleidatans es van refer i van reduir l’avantatge abans del descans encadenant bones defenses amb atacs més fluids.

En la segona meitat l’equip del Segrià va tornar a dominar els primers minuts gràcies a la millora en el rebot defensiu i un ritme en atac més alt. Igual que en la primera part, l’UE Gaudí reaccionava i agafava un avantatge de 8-10 punts que seria definitiu en un partit marcat pel poc encert dels 2 equips.

Els cadets del Força Lleida competeixen fins al final davant un equip superior sobretot en l’aspecte físic. Es van donant passos endavant tot i que ens costa encadenar bons minuts de joc. Al 2019 torna la lliga a la pista del Can Parellada.