Data: 13/03/2016

Partit:   Torrons Vicens Força Lleida A-  Joventut de Badalona B

Pavelló i hora de Joc: Pavelló de Pardinyes

Resultat:(51-49)

Parcials:(3– 9), (13 – 10), (18– 17), (17-13)

Arbitres: Del Olmo, Zhuo

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida A:, Elvira 12, Codina 0,  Mata 3, Puiggrós 0, Escandil 0, Aliaga 8, Gil 11,  De Pedro 4,  Jove 2, Civera 5.

Entrenador equip A:   Solsona i Prado

Jugadors Joventut de Badalona B: Comas 4, Juarez 2, Fernandez 0, Javierre 7, Duadis 5, Jaime 4, Vicente 4, Rubin de Celis 2, Gonzalez 9, Jaime 0, Cuadrado 10, Llorens

Entrenador equip B:   De Paula

Crònica:

Partit molt travat el que vam veure entre el Torrons Vicens Força Lleida i Joventut de Badalona.

El partit va començar amb molts nervis, imprecisions i desencert per part dels dos equips, sobretot l’equip local, que no aconseguia circular la pilota amb velocitat i jugava molt lent. D’aquesta manera el Joventut va arribar a obtenir fins a 10 punts d’avantatge a l’inici del 2on quart 3-13. Però els jugadors lleidatans van reaccionar a base d’intensitat, duresa defensiva i cistelles molt treballades. En la mitja part s’arriba amb un igualat 16-19 en el marcador.

En la segona meitat va continuar la mateixa tònica, els badalonins sempre per davant en el marcador, aconseguien mantenir a ratlla l’equip local que mica en mica s’anava apropant en l’electrònic. En el darrer període, els lleidatans van sortir amb la intensió d’emportar-se el partit, i amb dos triples consecutius i un parcial de 9-0 va permetre aconseguir les primeres avantatges en el marcador. A partir d’aquell moment, partit a cara o creu, on cada possessió era clau per la resolució del final i que finalment es van emportar els lleidatans per 51-49, que els consolida en la primera posició de la lliga interterritorial de Catalunya.