Data: 03/10/2016

Partit:    Cadet Taronja Jornada 1

Pavelló i hora de Joc: Pavelló de Mollerussa a les 11:00

Resultat: 39 – 50

Parcials: (13-8), (11 – 15), (10- 13), (10 – 16)

Arbitres: Jimenez, M.

Jugadors equip A: Pelegrina, Tesan, Teixido, López, Cuellar, Plaza, Rodríguez, Quiroga, Perdices, Barta, Alsinet, Gonzalez..

Entrenador equip A: Cazorla, J.c / Rincón, J.I

Jugadors equip B: Sarrat (5) , Grau (2) , Ribes (0), Domingo (0), Ordovas (3) , Bernat (11) , Sobrepere (1), Solsona, J (4), Oró (0) , Ariño (2) , Solsona , P (19) Ortega, V (3).

Entrenador equip B: Camacho, R. Riba, R.

Crònica:

El cadet taronja va disputar el primer partit de la lliga amb un resultat igualat fins al final de partit. Fins el darrer cuart no es va decidir la mínima superioritat anotadora de un dels equips, que en aquest cas, va caure de part del Força Lleida.

El equip va començar massa permissiu en defensa, ja que C.B Pardinyes va fer molts punts amb pilota dintre després de una bona defensa. Però això va canviar al següent període, on el Força Lleida va estar molt més actiu en ajudes defensives i en atac. Durant el tercer període, el equip local va trobar cistelles fàcils sota de aro o després del rebot ofensiu, problema que va solucionar Força Lleida durant l’últim període per donar els 11 punts de marge y endur-se el partit.