Data: 19/12/2015

Partit:   Morabanc Andorra “A”- Torrons Vicens Força Lleida “A”

Pavelló i hora de Joc: Artesa de Segre

Resultat:(29-81)

Parcials:(12– 23), (4 – 31), (13– 17), (0-10)

Arbitres: Panadero

Jugadors Morabanc Andorra: Garcia 2, Lopez 0, Lacopia 0, Lacaste 0, Diez 0, Pons 14, Badana 3, Hurtado 2, Joval 7.

Entrenador equip B:  Vegas

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida:, Elvira 9, Codina 7,  Mata 9, Puiggrós 9, Escandil 3, Aliaga 17, Gil 4, Sierra 13,  De Pedro 3, Lopez 0, Carrera 8 , Jove 2

Entrenador equip A:   Solsona

Crònica:

Final del campionat territorial de Lleida entre el Morabanc Andorra i Torrons Vicens Força Lleida, dos equips que han finalitzat invictes les seves respectives lligues.

El partit va començar amb molts nervis per part dels dos equips i molt desencert en el llançament, i al minut 4 el marcador encara era de 3-0, però ràpid va canviar el partit amb un Torrons Vicens Força Lleida que va accelerar el ritme del partit i va tenir molt d’encert des de 6,25. L’Andorra per la seva part, aconseguir anotar aprofitant la superioritat sota el cèrcol, i aconseguia estar al partit 12-23 al finalitzar el primer període, però en el segon quart els lleidatans van imposar un ritme molt elevat aprofitant l’amplia rotació de la qual disposa i els Andorrans van baixar els braços davant l’encert i el domini dels taronges.

En la segona meitat els locals van sortir millor, més concentrats, però tot i així la distància es va incrementar mica en mica, fins que al darrer quart es va tancar el marcador.