Data: 20/02/2016

Partit:   Recanvis Gaudi Mollet A – Torrons Vicens Força Lleida A

Pavelló i hora de Joc: 12:00

Resultat:(76- 62)

Parcials:(17– 18), (23 – 18), (16– 11), (20-15)

Arbitres: Diaz, Fernandez

Jugadors Recanvis Gaudi Mollet A: Ramirez 0, Filba 16, Karatzas 6, Morera 9, Hebana 2, Fernandez 10, Buendia 0, Saraizabal 20, Camps 0, Nubiola 2

Entrenador equip B:  Laita

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida A:, Elvira 9, Codina 9,  Mata 3, Puiggrós 6, Escandil 6, Carrera 19,  Gil 0,   De Pedro 5, Lopez 0, Jove 4

Entrenador equip A:   Solsona i Prado

Crònica:

Partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga interterritorial de Catalunya entre Recanvis Gaudi Mollet i Torrons Vicens Força Lleida.

El partit va començar amb intercanvi de cistelles, els dos equips anotaven amb facilitat i mostraven debilitat defensiva. En el segon quart la dinàmica va canviar, els locals van endurir el partit i van agafar les primeres avantatges en el marcador, en canvi, els visitants molt tous en defensa, es mantenien dins del partit gràcies a accions individuals.

Però la clau va estar en la sortida del 3r període, on els Barcelonins van realitzar un parcial de 16-2  de sortida, que va trencar el partit. A partir d’aquell moment els lleidatans van tenir petites reaccions que van resultar insuficients per contrarestar l’avantatge que tenien els jugadors de Mollet.

D’aquesta manera el Mollet atrapa als lleidatans en la taula classificatòria on els dos equips queden al capdavant de la competició amb 4 partits guanyats i 1 partit perdut.