Data: 16/01/2016

Partit:   Joventut de Badalona B – Torrons Vicens Força Lleida A

Pavelló i hora de Joc: Olímpic de Badalona 16:00

Resultat:(36-55)

Parcials:(16– 12), (3 – 15), (4– 14), (13-14)

Arbitres: Fernandez, Ramirez

Jugadors Joventut de Badalona B: Comas 7, Juarez 4, Fernandez 0, Javierre 9, Duatis 0, Jaime 4, Cuadrado 2, Oliver 7, Vicente 3

Entrenador equip B:   Capità

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida A:, Elvira 11, Codina 12,  Mata 1, Puiggrós 6, Escandil 3, Aliaga 6, Gil 0, Sierra 11,  De Pedro 0, Lopez 2, Jove 3

Entrenador equip A:   Solsona i Prado

Crònica:

Partit corresponent a la primera jornada del grup 4 de la lliga Interterritorial Cadet de Catalunya entre el Joventut Badalona B i Torrons Vicens Força Lleida A.

Els Badalonins tots jugadors de primer any sortien amb més fluïdesa en atac aconseguint cistelles fàcils, per la manca de comunicació defensiva dels Lleidatans. Però en el segon quart es va produir la reacció visitant, que va realitzar una pressió defensiva aconseguint crear molts dubtes als locals i passar a dominar completament el partit, sol el desencert en el llançament de tirs lliures permetia mantenir als Badalonins dintre del partit en la mitja part (19-27).

En la segona part la dinàmica continuava igual, els jugadors locals bloquejats i amb desencert ofensiu i els lleidatans mica en mica agafant avantatja en el marcador, tampoc amb gaire encert en el llançament, però aprofitant les pilotes recuperades per sumar. Això va permetre trencar el partit en el tercer període (23-41) i que els darrers 10 minuts es produís un intercanvi de cistelles que sempre afavoria els interessos als jugadors del Força Lleida que aconseguien la seva primera victòria en una pista sempre complicada.