Data: 28/03/2015

Partit:   Força Lleida B – Grup Barna B

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord 16:00

Resultat:(69–58)

Parcials:( 16– 10), (20 – 19), (11 – 17), (22 – 12)

Arbitres:  Panadero, Semino

Jugadors Força Lleida: Lopez 0, Carrera 13, Sierra 10, Codina 6, Jove 5, Mata 3, Puiggrós 7, Escandil 8, Aliaga 17, Gil 0.

Entrenador equip A:   Solsona, Tersa

Jugadors CB Grup Barna: Aguilar 18, Agüera 1, Saiz 8, Mejia 1, Salgado 2, Reyner 2, Martínez 3, Ballester 2, Perez 12, Montiel 0, Gil 0, Domenech 9

Entrenador equip B: Vicente

Crònica:

Partit molt disputat entre dos equips molt igualats en la classificació. Al primer quart el Força Lleida aconseguia imposar-se controlant els nervis inicials i atacant cistella amb molta agressivitat, que permetia treure faltes i aconseguir anotar molt en la línia de tir lliure, en el segon període el Grup Barna va millorar a nivell ofensiu, augmentant el seu encert i controlant el rebot, tot i així els lleidatans es mantenien ferms gràcies al seu encert en atac i permetia arribar 7 punts per sobre als locals en la mitja part. Però en la segona part els visitants van sortir més ficats, i va aconseguir forçar pilotes perdudes als lleidatans que per moments semblaven desconnectar del partit. Inclús es va arribar a ficar 3 punts per sobre l’equip visitant. Però els locals van despertar i va recuperar la intensitat perduda. S’arribava al últim període amb el partit totalment obert, però els homes de negre van controlar els nervis millor i van obtenir més encert exterior aconseguint 3 triples en moments claus que va permetre trencar el partit i emportar-se el partit i el basquetaverage.