Data: 15/02/2015

Partit:   Força Lleida B – CB Granollers    B

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord 16:00

Resultat:(56–55)

Parcials:( 9– 7), (27 – 16), (12 – 11), (8 – 21)

Arbitres: Farré, Lahuerta

Jugadors Força Lleida: Lopez 0, Carrera 6, Civera 3, Sierra 13, Codina 2, Jove 0, Mata 6, Solsona 1, Puiggrós 7, Escandil 2, Aliaga 9, Gil 8.

Entrenador equip A:   Solsona, Tersa

Jugadors CB Granollers: Romero 10, Talent 11, Puig 9, Planas 4, Ponce 2,Pou 0, Cuadrado 3, Galan 7, Requena 0, Serrat 0, Balde 3.

Entrenador equip B: Vicente

Crònica:

Partit molt igualat entre dos equips amb perfils molt similars. El partit va començar amb molta igualtat i molt nerviosisme per part dels dos equips. En el segon període els lleidatans es van soltar, van fer el millor bàsquet de la temporada, amb una sòlida defensa i amb un atac dinàmic i amb molt d’encert. La bona dinàmica local va seguir fins al minut 25 on va adquirir la seva màxima diferència de fins a 20 punts. Però estaven jugant contra un equip molt competitiu i que mai llança la tovallola. Els visitants van incrementar el seu nivell d’encert i els locals es van bloquejar mentalment, van deixar de jugar el seu bàsquet, això va permetre que els de Granollers retallessin distància de forma constant amb molt d’encert (5 triples en el darrer període) i va aconseguir ficar-se per sobre del marcador 51-53. Però quan semblava que els lleidatans estaven més tocats, va arribar l’encert en la línia de tir lliure que no havien tingut fins el moment i va aconseguir guanyar el partit en un final molt emocionant. Aquesta victòria permet al Força Lleida igualar al Granollers en la taula classificatòria.