Data: 18/11/2018

Parit: CN Tàrrega – Torrons Vicens Força Lleida C.E. B

Pavelló i hora de joc: Poliesportiu CN Tàrrega (10.30h)

Resultat: 31-89

Àrbitre: Burgos i Redmond

Parcials: (8-17)(7-18)/(5-28)(11-26)

Jugadors CN Tàrrega: Piqueres (1), Miralles (4), Puig (2), Pererva (-), Martínez (3), Valls (8), Farreny (5), Zaragoza (1), Ribalta (-), Labarta (4), Paulet (-), Fitó (3)

Entrenador: Castro V.M.

Jugadors Força Lleida C.E. B: Castillero (17), Besora (2), Codina (12), Inglada (8), Rosell (6), Carlí (8), Sanfeliu (2), Corretgé (2), Rodoreda (8), Casañé (20), Cabrera (2)

Entrenador: Díaz M.

 Crònica:

 Partit força complert del Cadet B del Força Lleida a la pista del CN Tàrrega, en el qual es va imposar l’equip visitant per 31 a 89.

Els lleidatans van començar amb molta intensitat en defensa, fet que provocava moltes pèrdues al rival i permetia anotar en situacions de superioritat constantment. A mesura que avançava el 1r quart es veia reduïda aquesta intensitat i els locals podien atacar amb més fluïdesa. El 2n parcial fou com el primer, quan els lleidatans treballaven en defensa eixamplaven l’avantatge ràpidament.

La segona meitat va ser totalment dominada pels visitants, que van ser més constants en defensa i van pujar el ritme en atac, aconseguint molts punts al contraatac. També cal remarcar el domini en el rebot gràcies a la superioritat física dels lleidatans tot i el gran nombre de tirs fàcils errats.

Setmana vinent rebem a l’únic equip invicte, el Jac Sants, de ben segur una dura prova per seguir creixent.