Després del descans de la passada jornada l’Actel Força Lleida buscarà demà (21 hores) la novena victòria de la temporada davant el Clínicas Rincón al Barris Nord.

Tot apunta a que els lesionats en els darrers dies, Jose Simeón i Greg Kahlig, podran jugar tot i que cap dels dos estarà al cent per cent. Simeón arrossega una inflamació al genoll esquerre després d’una caiguda en l’entrenament de divendres passat i Kahlig ha superat una petita rupturà muscular als isquiotibials de la cama dreta. Fins ahir no van poder entrar, parcialment, als entrenaments de grup.

Tot i això l’entrenador dels lleidatans, Joaquin Prado, confia en que el seu equip surti “a jugar amb total intensitat i marcar un ritme alt de treball. Si Jose i Kahlig poden ajudar molt millor”. El Clínicas arriba a Lleida en última posició amb 4 victòries i amb diverses baixes de consideració, cosa que no fa refiar a un Prado que espera “un rival difícil. Són un filial amb molt talent, amb uns bons físics i que juguen amb molta intensitat. Han estat capaços de guanyar a Palma i Oviedo i no espero un partit fàcil ni molt menys”. El tècnic asturià creu que “si algú surt confiat, s’equivoca. No ens podem permetre ni un segon de relaxació. Esperem competir bé i que el públic que ens acompanya ens ajudi a aconseguir una victòria que seria important per la classificació ja que deixaríem el descens a 5 victòries (i l’average)”.

El matx, amb el patrocini de Royal Sport Center, començarà a les 21 hores i serà xiulat per Lucas de Lucas i Padros Feliu.