victor arteaga

Un cop aconseguida la permanència matemàtica el Força Lleida es juga demà davant l´Osca al Barris Nord posar-se al ben mig de la lluita per jugar el play-off d´ascens al final de temporada.

Els lleidatans són 10ens amb 9 victòries a només una de les places de play-off que ocupen el Clínicas Rincón i el rival de demà, Osca, que en tenen 10. Per tant, en cas de victòria els homes entrenats per Joaquin Prado es posarien en les mateixes victòries que les places de play-off i assegurant-se viure un final de lliga trepidant. Per contra, una derrota, combinada amb els averages en contra, complicarien molt l´accés als play-off.

Durant la setmana s´han pogut llegir adjectius sobre el partit com “transcendental”, “el més important de la temporada”….. per aquest motiu s´espera la millor entrada del que portem de lliga a un Barris Nord que serà el 6è jugador buscant aconseguir aquesta important victòria.

El club lleidatà ha promogut vàries accions per aconseguir una bona entrada al recinte esportiu entre les que destaca la realitzada amb Overpard Pardinyes que permet als associats d´aquesta organització veïnal tenir entrada lliure al partit i a la resta de veïns del barri poder accedir per només 3 euros.

El Força Lleida tindrà davant a un Osca liderat des de la banqueta per Quim Costa i a la pista per l´ex-jugador de           l´equip lleidatà, Pierre Oriola.

Un equip aragonès que no estarà sol al Barris Nord ja que l´acompanyarà un autocar d´aficionats i que arriba a Lleida amb la voluntat de donar un pas de gegant per jugar el play-off.

Dues darreres dades abans del partit. Jose Simeón tè l´alta mèdica i, tot i no estar al cent per cent, podrà ajudar als seus companys. I recordem que al partit de la primera volta l´Osca va guanyar 78-59 als lleidatans. 19 punts.

El partit es jugarà a partir de les 21 hores al Barris Nord i serà xiulat per Vázquez Fernández i Garmendia Zorita.