Victòria de l’Actel Força Lleida a Martorell. L’equip de Borja Comenge s’ha imposat aquest migdia al BC Martorell per 78 a 93 en el partit de lligueta de semifinals de la Lliga Catalana LEB.

Rubín de Celis, Djukanovic, Méndez, Hermet i Karena han sortit d’inici. Malgrat anar darrere en el marcador en els cinc primer minuts, l’encert de Karena (9 punts) i el retorn de Marc Martí (6 punts) han ajudat l’equip a acabar el 1Q amb avantatge de 6 punts a favor de l’Actel Força Lleida (27-33). El club lleidatà ha seguit dominant el partit i el marcador, arribant al descans amb un favorable 48-60.

El 3Q ha començat amb Ogungbemi, Sutina, Méndez, Hermet i Karena a la pista. L’equip ha aconseguit mantenir la distància de punts respecte el BC Martorell i arribar al final del tercer quart amb una distància d’11 punts (64-75). En el 4Q, l’Actel Força Lleida ha ampliat la diferència de punts, sumant-ne 18. El marcador final ha estat de 78-93 favorable a l’equip de la Terraferma.

 

El proper partit de Lliga Catalana es disputarà el proper dimecres, 20 de setembre a les 20h davant el CB Prat a Torrefarrera.

 

Ogungbemi (9p), Bergadà (5p), Méndez, Lafuente, Feliu (3p), Rubin de Celis (9p), Sutina (6p), Hermet (4p), Martí (13p), Djukanovic (12p), Mbaye (11p), Karena (21p).