La Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol i l’Actel Força Lleida, organitzen un any més el Dia del Bàsquet Lleidatà al Barris Nord, en el marc del partit que aquest divendres enfrontarà als lleidatans amb l’Araberri a partir de les 21 hores.

A l’igual que en les passades edicions, tots els jugadors i jugadores dels clubs integrats a la Representació Territorial a Lleida estan convidats a participar  durant el descans en “El rècord de cistelles del bàsquet lleidatà en 5 minuts”. Seran 5 minuts on el marcador comptabilitzarà totes les cistelles que els jugadors anotin, buscant superar les 339 de l’any passat. Aquest cop hi haurà més cistelles i més pilotes per a que tots els participants puguin fer el major nombre d’entrades possible i gaudir d’aquests 5 minuts al parquet del Barris Nord.

Serà una nit d’unió del bàsquet lleidatà on els jugadors i jugadores protagonistes tindran l’entrada lliure al recinte esportiu mentre que els seus acompanyants podran accedir al partit al preu bonificat de 3 euros.