L’Eix Comercial de Lleida i l’Actel Força Lleida han organitzat per aquest dissabte dia 3 el “Dia del bàsquet a l’Eix” en el marc dels Dies Eixerits que periòdicament organitza l’associació de comerciants.

L’acció es desenvoluparà de les 17 a les 20 hores d’aquest dissabte a la Plaça Sant Joan on el club lleidatà instal·larà una cistella de bàsquet on tothom que ho desitgi podrà intentar anotar i emportar-se un obsequi. En el mateix punt, a les 18:15 hores, les cheerleaders de la Dança Estudi faran una exhibició acompanyades per l’Hèlix que recorrerà tots els carrers de l’Eix promocionant l’acció i apropant el bàsquet i el club als vianants.

Aquesta acció es suma a totes les accions socials que el club ve realitzant aquesta temporada i que aquest Nadal s’han intensificat amb la presència amb activitat pròpia al Cucalòcum, el Campus de Nadal, el Dia del Bàsquet Lleidatà al Barris Nord d’aquest proper diumenge, la col·laboració amb el Gol Solidari, la recol·lecta solidària de sabates esportives i els dos partits de lliga al Barris Nord.