2014-09-08 12.09.55

Aluminios Santiago col·labora amb el Força Lleida.

Aluminios Santiago és una empresa de Lleida amb àmplia experiència en el seu sector. Es dedica a la fabricació i instal·lació de Fusteria d’Alumini, així com de tot tipus d’elements relacionats com persianes, cortines, mampares, mosquiteras, portes d’entrada, bústies,etc.

Assessorament
topL’atenció al client i el tracte personalitzat al mateix és una de les premisses més importants en Aluminios Santiago. Posem la nostra experiència al seu servei i li oferim un sistema d’assessorament en tot tipus de productes.

Productes de Qualitat
topEls productes amb que treballem són sempre de la millor qualitat. La manipulació dels mateixos la realitza un equip de professionals, aconseguint un acabat impecable en finestres, portes, mampares i altres estructures d’alumini. El muntatge en l’obra es realitza de forma coordinada i neta, caracteritzant-nos pels nostres impecables acabats.

Satisfacció del Client
A l’hora del muntatge final dels nostres productes en l’habitatge o local al que van destinats, sempre portem a terme els nostres treballs d’instal·lació de tal forma que afectin el menys possible a les activitats normals del nostre client.

Per Aluminios Santiago és fonamental la satisfacció final del nostre client, per això li assessorem, li oferim sempre productes de la millor qualitat i els intal·lem de la forma més eficaç.

Aluminios Santiago treballa principalment a Lleida i província.

Per a més informació visiteu la web www.aluminiossantiago.com logo_250b

o envieu un email a info@aluminiossantiago.com