logo alessa-serunion

 

L’empresa amb delegació a Torrefarrera Alessa Càtering Services Serunion serà el patrocinador del partit d’aquest dimecres al Barris Nord davant el Palma Air Europa corresponent al play-off de quarts de final d’ascens a la lliga ACB.

Alessa Càtering Services Serunion, situada al Polígon de Torrefarrera al Camí de les Comes s/n, ofereix els seus serveis de càtering en l’àmbit de l’educació, el sanitari i el social. Sobre aquests serveis ens expliquen:

Ensenyament

Menjadors escolars 

Estem presents en tots els espais i àmbits de l’educació dels nostres fills:playoff

Escoles infantils
Col·legis
Instituts
Universitats
Col·legis majors i residències universitàries
Albergs i campaments
Preparem una cuina viva i generosa, nutricionalment equilibrada i adaptada a les necessitats dels nens en funció de la seva edat. El nostre objectiu és oferir una selecció de menús que garanteixin tota l’aportació nutricional necessari per a nenes i nens en edat escolar.

Monitors

Els nostres monitors desenvolupen el seu treball adaptant-se al projecte pedagògic del centre escolar per contribuir a l’educació i el creixement dels nens. Les línies bàsiques de la nostra activitat es fonamenten en els següents punts:

Continuïtat amb els objectius pedagògics del centre
Formació específica per exercir el treball de cada dia amb màximes grantíes d’èxit
Recolzament a la feina educativa que realitza el centre escolar i la família
Transmissió d’hàbits saludables, bon comportament i valors cívics.

​sanitat i social

Hospitals
Comptem amb més de 25 anys d’especialització a l’àrea de la sanitat, on el nostre compromís consisteix a cuidar a totes les persones que conviuen als centres sanitaris. A més, ens agrada acaronar al personal que treballa en ells perquè ens agrada cuidar als quals cuiden. Una de les nostres màximes prioritats és fer sentir als comensals com a la seva pròpia casa, amb ambients càlids i acollidors i oferint menús variats, amb plats casolans basats en els aliments que componen la dieta mediterrània, a més de menús baixos en calories. .
Residències *geriátricas
Gràcies a la nostra experiència en el sector, sabem que una bona alimentació contribueix en gran manera a millorar la qualitat de vida dels nostres majors. Per això, la nostra missió és cuidar d’ells a través d’una alimentació sana i equilibrada que els permeti mantenir un ritme de vida normal.

Atenció domicilliaria
Hem desenvolupat el servei de menjar a domicili per recolzar i cuidar al seu domicili a les persones o famílies amb dificultats quan, per qualsevol circumstància, deixen de ser autònoms, i necessiten rebre una alimentació tradicional, sana i equilibrada. Aquest servei de menjar a domicili els ajuda a perllongar la permanència del major en la seva llar, en el seu entorn, gaudint diàriament del sabor del menjar recentment fet sense cap esforç.