El Força Lleida Club Esportiu ha tret la col·lecció oficial de cromos de la temporada 2017-2018. L’àlbum recull fotografies de tots els equips que formen part del club: Babys, Escola, Premini (C, B i A), Mini (B i A), Preinfantil (B i A), Infantil, Cadet, CBP, Junior (1r any i A), Aspros i Actel Força Lleida. A més dels jugadors també hi ha cromos de l’Hèlix, fotos de grup, entrenadors, cos tècnic i imatges de dies de partit.

Com aconseguir l’àlbum i els cromos? Es pot demanar l’àlbum a les oficines del Força Lleida (Pavelló Barris Nord) o a la botiga ubicada a l’entrada del pavelló els dies de partit.

WhatsApp Image 2018-03-01 at 19.18.48

WhatsApp Image 2018-03-01 at 19.18.49

 

 

 

 

 

 

Quant val? L’àlbum és gratuït amb la compra del pack promocional de sobres (22 sobres de 6 cromos cada un per 20 euros. Sense repetits). Es poden comprar tants packs com es desitgin fins que s’esgotin les existències. També hi ha a la venda sobres individuals amb 6 cromos cada un per valor d’1 euros en total.

WhatsApp Image 2018-03-01 at 19.12.34

Com són els àlbums? Els àlbums són personalitzats. Cada jugador, entrenador, membre del cos tècnic… té el seu àlbum especial, amb el seu cromo a la portada. A més, hi ha àlbums genèrics sense fotografia a la primera plana per tots i totes aquells que desitgin fer-se la col·lecció.

Hi ha premis? Dins els sobres de cromos podeu trobar targetes especials amb premis. Per rebre el premi s’ha de portar la targeta a les oficines del club i bescanviar-ho pel regal corresponent (bosses, pilotes…). A més, si acabes la col·lecció de cromos entraràs en el sorteig de smartphones i tablets. Teniu tota la informació a l’interior de la portada de l’àlbum.