WhatsApp Image 2017-04-04 at 12.17.10Lo Sr. Postu és el pseudònim de l’administrador dels comptes a les xarxes de Postureig de Lleida. Disfressat amb una màscara d’Spiderman i un barret de l’Aplec del Caragol, els seus comptes són els que tenen més seguidors a Lleida: 57.000 a Facebook, 43.000 a instagram i 11.000 a twitter. Conegut com a “dinamitzador solidari”, ha recaptat més de 60.000 euros per diferents causes solidàries (lluita contra el càncer, banc dels aliments, Down, Alzheimer, etc.) a través de la venda de xapes, organització de festes i promoció d’altres productes de forma desinteressada i anònima. Només el 2016 ha col·laborat amb més de 70 associacions de Lleida. És l’autor i màxim activista del #Lleidatanament: Moviment per promoure l’estima per Lleida i el creador del #FruitaDeLleidaChallenge, que promovia el consum de fruita de Lleida.

Durant el partir de l’Actel Força Lleida estaran a la venda a la botiga del club 3 #PostuXapes de les 16 existents més relacionades amb la infància i l’Aplec del Caragol:

• La xapa «I ♥ Aplec», de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (FECOLL), en benefici de Creu Roja i Càritas de Lleida, per ajudar persones en perill d’exclusió social.
• La xapa «I ♥ Kets», en benefici de la infància, per a Creu Roja de Lleida.
• La xapa «I ♥ Xiquets», en benefici d’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

A més a més també durà exemplars del #PostuLlibre “Sóc de l’oest”, el llibre més venut per Sant Jordi a Lleida el 2015.

 

3

21