la foto

Agroferti col·laborarà amb el Força Lleida aquesta temporada entrant a formar part del Club d’Empreses.

Agroferti és una empresa situada a Alcoletge (Lleida) que té per activitat principal la fabricació de fertilitzants líquids per la fertirrigació.

L’activitat d’Agroferti es va iniciar l’any 1989. Al principi es fabricaven petites quantitats de fertilitzants, la majoria dels quals eren aplicades directament als nostres clients, sent pràcticament tots d’àmbit molt local.

Amb el temps Agroferti ha anat evolucionant tant en quantitat com en abast. En l’actualitat es produeix un volum de fertilitzants 100 vegades major al produït en aquestes primeres campanyes, arribant a enviar producte a diferents països com Portugal, França, Itàlia, Suïssa, …

Per a la distribució dels fertilitzants líquids, Agroferti disposa d’una flota de camions per al servei al detall directament a finca, ja sigui en cisternes de 24 Tones, en contenidors de 1000L o en garrafes de 5L-10L-20L-25L.

A més dels fertilitzants líquids, Agroferti fabrica un ampli catàleg de correctors nutritius tant per a l’aplicació foliar com radicular.

Cal destacar també la nostra línia de productes específics per a la indústria química.

agroferti

Finalment, va apuntar que Agroferti afegeix a la garantia i qualitat de tots els seus productes la rapidesa en el servei així com l’assessorament tècnic necessari per al bon ús dels seus productes per optimitzar l’abonat dels nostres clients obtenint així les millors collites.

Podeu informar-vos i contactar amb Agroferti a través de la seva web http://www.agroferti.com/