El jugador cadet de la base del Força Lleida Adrián García, ha estat convocat per a formar part de la Selecció Catalana de Bàsquetbol en el proper Campionat d’Espanya que es celebra de 3 al 7 de gener de 2019 a Huelva. Els primers entrenaments tindran lloc el 2, 16 i 19 de desembre. El cap de setmana del 22 i 23 de desembre hi haurà concentració d’equips i el 27 i 28 es participarà en un Torneig de preparació a l’Aragó. Abans de participar en el Campionat d’Espanya Cadet hi haurà dos entrenaments més, els dies 29 i 30 de desembre.

García va tenir els seus primers minuts amb el primer equip del Força Lleida el 29 de setembre, dia en què l’equip disputava el partit de pretemporada davant el Bàsquet Girona i que va finalitzar amb triomf lleidatà per 79-57. Des del club li donem l’enhorabona per aquesta convocatòria i li desitgem que gaudeixi d’aquesta experiència al màxim.

 

També volem felicitar a l’Ivan Capell, jugador de l’Infantil del Força Lleida i que, fins l’útima fase, ha participat activament per a poder formar part de la Selecció Catalana Infantil. Enhorabona per la feina ben feta i a seguir treballant per assolir els teus objectius.