IMG_6433

Després de la gran experiència viscuda la passada temporada, ActelGrup i Força Lleida han renovat avui el seu acord per a les tres properes temporades en el que Actel continua com a patrocinador principal del club. Un acord, que de forma més significativa, fa que l’equip s’anomeni Actel Força Lleida, que la marca ActelGrup llueixi a la part davantera de la samarreta oficial de l’equip i que Qêviris ho faci a la part posterior.

Entre d’altres moltes especificitats, el conveni estableix que ActelGrup i Força Lleida continuïn treballant plegats en multitud d’accions i activitats que incrementin el coneixement i valor del bàsquet i del Grup cooperatiu a Catalunya, a l’estat i, evidentment, a les Terres de Lleida.

Durant la presentació de l’acord el president d’ActelGrup, Josep Maria Codina, ha destacat “que la temporada passada va ser molt positiva. Estem molt contents com el club ha portat la marca i els seus valors. Els socis d’ActelGrup ho han vist molt bé i estem molt identificats amb el bàsquet i amb aquest club de Lleida. És un projecte molt engrescador”. Codina creu “que és esport, és salut, és Lleida. Som de Lleida i estem identificats amb el projecte. Ens va molt bé com a marca i socialment la nostra gent està encantada amb el bàsquet”.

Per la seva banda, el president del Força Lleida, Félix González, ha “agraït l’esforç d’Actel en ser el patrocinador del club i de continuar en el projecte. La veritat és que el funcionament durant la temporada ha estat magnífic, que s’ha anat incrementant amb multitud d’accions que han anat sorgint i que s’han anat sumant al conveni i que, en definitiva, han fet que aquest acord sigui un èxit i que estiguem aquí per renovar-lo tres anys”. González ha afegit que ” el projecte de patrocini a banda de l’esport ha encabit molts temes socials, de territori, de marca…. i estem tots molt contents i agraïts. Esperem seguir creixent junts; estic segur”.