Primer partit de l’Actel Força Lleida com a local. Alguaire ha estat l’escenari d’un nou partit amistós de pretemporada per a l’equip de Borja Comenge. Els lleidatans han perdut per 67-77 davant l’Iberostar Palma en el partit que han disputat aquest vespre al Pavelló d’Alguaire.

 

El partit s’ha iniciat amb Rubin de Celis, Juampi Sutina, Kregor Hermet, Brano Djukanovic i Mike Karena sobre la pista. L’Iberostar Palma ha començat fort imposant un 0-5 en el marcador de bon inici. Davant l’arrencada dels mallorquins, Borja Comenge ha demanat un temps mort amb 2-7 en contra. La pausa ha anat bé als jugadors lleidatans, els quals han començat a despuntar i avançar-se en el marcador, aconseguint una distància de 4 punts (13-9). El tram final del primer quart ha estat més ajustada i l’Iberostar Palma ha acabat vencent per 15-20. Màxima igualtat s’ha vist en el 2Q. Malgrat que els mallorquins han dominat tota l’estona en el marcador, l’Actel Força Lleida ha recuperat l’esperit ofensiu i defensiu. Djukanovic ha estat un dels destacats en defensa i, aquesta actitud ha permès que els lleidatans anessin xafant els talons al rival, arribant a retallar la distància a 1 punt. El 2Q ha finalitzat amb un 36-40 a favor dels de Ses Illes.

Jarred Ogungbemi, Miki Feliu, Marc Martí, Brano Djukanovic i Mike Karena ha estat el quintet d’entrada al 3Q, el més ajustat i intens. L’Actel Força Lleida ha sortit amb les piles carregades i amb un Jarred molt endollat, controlant i organitzant el joc, entrant com un llampec sota la cistella i fent pujar el marcador local. Durant els 10 minuts, lleidatans i mallorquins han anat alternant l’avantatge en el marcador fins a tres vegades, el qual ha acabat amb un 60-57 favorable a l’Actel Força Lleida. Aquesta intensitat s’ha perdut en l’inici del 4Q, on en cinc minuts s’han sumat 2-3 punts al marcador. A partir d’aquí, l’Iberostar ha començat a fer un joc més ràpid, amb passades de pilota directes, de llarga distància i sense bot. Això, sumat a l’encert dels de Mallorca en els últims 3 minuts de joc ha permès que l’equip mallorquí agafés aire i un distància de fins a 12 punts. Malgrat ser un encontre molt igualat, el partit s’ha trencar en els últims instants i el marcador ha quedat amb un 67-77 favorable a l’Iberostar Palma.

 

MVP de l’equip: Ablaye Mbaye (16 punts)

Valoracions: Ogungbemi (10p), Bergadà (2p), Xavier Elvira, Albert Lafuente, Miki Feliu, Rubin de Celis (7p), Juampi Sutina (2p), Kregor Hermet (6p), Marc Martí (2p), Brano Djukanovic (14p), Ablaye Mbaye (16p), Ilja Stankevits i Mike Karena (8p)