L’Actel Força Lleida i la Fundació Vicente Ferrer aproven un acord de col·laboració per promoure i divulgar l’acció que la ONG realitza a l’Índia.

La Fundació Vicente Ferrer (FVF) és una ONG de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació d’una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia, dels estats de Andhra Pradesh i Telangana i de les comunitats més vulnerables i en risc d’exclusió, inclosos els dálit, els grups
tribals i castes desfavorides.
La Fundació és una organització humanista fonamentada en la filosofia de l’acció. Amb la seva forma de pensar i actuar, Vicente Ferrer <http://www.fundacionvicenteferrer.org/es/node/2963> va ser capaç de transmetre el seu compromís per eradicar les desigualtats i mobilitzar les consciències, alhora que involucrava a les persones en el seu propi canvi. La seva forma d’entendre el desenvolupament ha donat lloc a un model exemplar en el marc de la cooperació.
El millor llegat que ens va deixar Vicente Ferrer és el de demostrar-nos que ser persones solidàries és treballar pel ben comú. La solidaritat no solament es basa en el treball directe amb les comunitats en risc d’exclusió, sinó que radica en gran part en la sensibilització de la societat, perquè aquest canvi sigui significatiu.
Pionera en el desenvolupament integral en aquest país, l’equip de l’organització treballa des d’Espanya i des de l’Índia.

 

IMG_1291