arteaga

El Força Lleida es juga demà, a la pista del CB Clavijo, donar un pas de gegant en les seves aspiracions per jugar el play-off d´ascens a la lliga Endesa.

Quatres són els equips que aspiren a ocupar tres de les places de play-off al final de lliga. I els quatre, s´enfronten entre ells aquesta jornada.

El Clavijo és a hores d´ara qui millor ho té ja que ocupa la setena posició amb 11 victòries seguit per Lleida, Osca i Clínicas amb 10. Demà Clavijo – Lleida i Osca – Clínicas. Els guanyadors dels partits faran el pas de gegant. Els perdedors s´ho hauran de jugar entre ells.

A més, en cas de victòria el Força Lleida sumaria un altre valor afegit; l´average particular amb els de La Rioja. Cosa que encara ajudaria més a la classificació per les rondes d´ascens dels homes de Joaquin Prado.

Un entrenador lleidatà que tindrà a tota la plantilla a disposició, tot i que Jose Simeón encara no es troba al cent per cent. Prado ha qualificat el partit de demà “d´important i que volem guanyar per poder seguir amb la línia ascendent que portem. segurament estem en el millor moment de la temprada i això ho volem aprofitar. Però ells es juguen també el play-off i a casa i això els farà ser molt forts”.

El matx de demà significarà el partit 50 de Jaumpi Sutina amb la samarreta del Força Lleida, primer jugador del club que arriba a aquesta xifra, i que vol recordar “amb una victòria de play-off”.

Aquesta possible cvictòria de play-off l´equip lleidatà la buscarà a partir de les 21 hores, en directe per FEBTV, i amb l´arbitratge d´Uruñuela i Terreros.